Čola bi trebao biti primjer svim javnim ličnostima kako se treba ponašati: Ovako Zdravka opisuju njegove komšije!

Pored diplomata, u prelijepom naselju živi i najveća zvijezda Zdravko Čolić. Čola je u mirnom dijelu Košutnjaka napravila gnijezdo sa suprugom Aleksandrom i kćerima Un Zvezdom i mlađom Larom.

zdravko12

Odlučili smo osigurati nevjerojatnu pozadinu života čovjeka koji je desetljećima svima stavljao osmijeh na lice koji je volio njegove pjesme, a mi smo se iznenadili. Zdravko živi kao normalan svijet!

zdravko2

Čolina vila okružena je zelenilom, ispred kuće je veliko dvorište. Dvije kapije i visoke ograde su mjere sigurnosti. Do Čoline kuće teško je doći, na ulazu u naselje postoji rampa i ne možete doći automobilom ako niste stanovnik tog okruga, jer je uglavnom naseljen stranim diplomatama.

zdravko-colic-aleksandar-kerekes-keki-3-770x410-1521312741-750x399

Kako su nam otkrili susjedi, Zdravko voli šetati i trčati, pa ga oni koji upravljaju obližnjom šumom često mogu vidjeti kako se rekreira.

Susjed Bogdan rekao je da bi Čolić svojim ponašanjem trebao biti primjer ponašanja ostalih javnih osoba:

Ma Čola je gospodin, svako će vam to reći. Srećemo se često u šetnji, a i u obližnjim restoranima. Uvijek se lijepo javi i veoma je ljubazan. On treba da bude primer drugim poznatim ličnostima kako se zvezda ponaša. Mislim da se takva pevačka veličina više neće ponoviti na našim prostorima. Vežba često, vrlo je disciplinovan i u top formi uvijek – ispričao je komšija Bogdan

zdravko

Komšija koja želi ostati anonimna je ovo ispričala o voljenom pjevaču:

Znam sve o Zdravku, ali neću da vam kažem. Moja kuća je blizu njegove, a sa istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, a tako treba i da ostane. Kako vidim, to poštuju i konobari i komšije i niko se do sada nije usudio da uslika na kvarno njega i porodicu. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zalužuje .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *