Audi častio igrače Real Madrida novim automobilima!

Nakon ulaska u klupski centar u okrugu Valdebebas, parkira svoj automobil na posebnom parkiralištu zvanom “Audi”, gdje je njegovo sjedište označeno brojem 10, koje nosi na svom dresu

Luka Modrić u ponedjeljak dolazi na trening Real Madrida u novom vozilu koje mu je dao za korištenje Audi. Naime, svake sezone od 2003. godine, igrači 13-puta europskog prvaka dobivaju nove automobile po svom izboru, a kapetan hrvatske reprezentacije vozi ih od ulaska u klub 2012. godine.

Modrić je u ponedjeljak odabrao Q7 50 TDI quattro tiptronic siva (Gris Daytora). To vozilo košta 76.335 eura.

Takav je automobil odabralo 11 od 26 igrača, među kojima su Gareth Bale, Casemiro, Isco i Luka Jović. Najskuplji automobil je drugu godinu zaredom odabrao kapetan Sergio Ramos.

Njegova cijena A8 50 TDI Quattro košta 101.325 eura. Trener Zinedine Zidane, napadač Karim Benzema i golman Thibaut Courtois odabrali su najjeftiniji automobil RS 3 Sportback TFSI Quattro S tronic, čija je cijena 67.310 eura.

Igrači u tim sponzorskim vozilima moraju doći u kampove za trening na sjeveru Madrida.

Modrić (34), najstariji član svlačionice Real Madrida, vozit će se oko 15 minuta svakog dana iz gradskog naselja La Moraleja, sjeverno od Madrida, gdje je nedavno kupio novu kuću za oko 12 milijuna eura.

Nakon ulaska u centar kluba u okrugu Valdebebas, parkira svoj automobil na posebnom parkiralištu zvanom “Audi”, gdje je njegovo sjedište označeno brojem 10, koje nosi na svom dresu.

Parkiralište je ispred prebivališta igrača u kojem borave prije utakmice. S druge strane rezidencije je poligon za trening gdje se u srijedu pripremaju za El Clásico protiv Barcelone. Sportski centar izoliran je u pustinji i iz daljine možete vidjeti četiri staklena poslovna nebodera na sjeveru Madrida. U blizini je i zračna luka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *