VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI: I Mira obožava da se pući dok se slika!

Ptičica: Snimili smo pjevačicu prije večerašnjeg koncerta u Beogradu dok je bila na pauzi s prijateljem i stalno je snimala selfije

Mira Škorić posljednjih je tjedana imala brojne obveze, ali njezin privatni život ne pati! Pjevačica se jučer fotografirala u centru grada kako se zaustavljala između proba za večerašnji koncert, a stres i umor činili su se olakšavanjem kave i selfija!

Da unatoč kaosu koji je bio raspoložen posljednjih nekoliko tjedana, mogli smo vidjeti na prvi pogled jer se cijelo vrijeme zabavljala, pričala viceve i smijala se glasno, ne mareći za poglede ostalih. Dok je razgovarala s prijateljem, Mira mu je posudila sunčane naočale i kapu, a onda je uzela telefon i krenula u selfie. Sve to ne bi bilo čudno da pjevačica ni u jednom trenutku nije počela pušiti, ali ubrzo smo shvatili da se samo šali. Nakon nekoliko fotografija, Mira se počela svima smijati i smijala se, a čak je dobila i komplimente kako joj je “pušenje bilo odlično”.

Treba joj kačket  za slikanje... Mira Škorić

Mirjana Škorić, poznatija kao Mira Škorić, rođena je 8. jula 1970. u Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji, u gradu Beogradu.

S ocem Vasom, majkom Milkom i sestrom Biljanom živjela je u Beogradu, gdje se i školovala. Nakon završene osnovne škole, Mira se istovremeno upisala u glazbeni i srednjoškolski zanat, što je uspješno i završila.

Njezin je otac Vasa nekada bio vrlo popularan svirač, talent za glazbu nedvojbeno je naslijedio od njega. Mira je prvi put nastupila na javnoj sceni 1980-ih, točnije 1986., kada se pojavila na glazbenom festivalu pod nazivom “Fallen Fall” na kojem je postigla ogroman uspjeh. Naime, Mira je uspjela doći do finala zahvaljujući interpretaciji pjesme “Vrati se na jesen”, s kojom je na kraju osvojila drugo mjesto.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *