ŽENE VOLE DA SE PROVEDU U KREVETU, A JA MOGU 15 PUTA ZA NOĆ: Mršave i plave ne dolaze u obzir

Na početku razgovora ovaj zanimljiv čovjek nam govori da bismo ga trebali kontaktirati ranije. Ima puno politike, crnih kronika i teških tema.

Taib Seferović je čovjek iz Zenice koji se ne može reći da je običan i svakodnevni.

“Prvi put sam se oženio sa 11 godina. Prvo dijete sam dobio sa 13 godina. U životu sam imao 49 žena, 50 djece i 250 unuka. Vjeruj mi, nemoj praviti 50-ero djece. Tražim moju 50. ženu, žao mi je moje posljednjeg žene, ona je umrla. Voljela sam sve svoje žene, zaljubio sam se, ali brzo sam to učinila, “kroz priču za smijeh Source Taiba.

Bio je sportaš, harmonikaš, vozač taksija. Putovao je po cijelom svijetu i stvarao djecu na svakom koraku.

“Cijela Europa me poznaje i ja imam djecu svugdje u svijetu. Živim normalan život. Ne pijem niti pušim. Znao sam da sam u braku mjesec dana, dva mjeseca, godinu i dvadeset godina. Ključno je voditi ljubav. Mogu 15 puta za jednu noć. Moj sin ne može biti više od dva puta. Morate biti otvoreni prema ženama, a seks je prava stvar, nemojte spavati sa svojom ženom deset dana, pa ćete vidjeti kako će se ponašati ”, kaže Taib otvoreno.

Džemilu je najviše volio sve svoje žene, sada je u Njemačkoj i udana, ali kaže da nikada nije zaboravila.
“Trenutno tražim 50. ženu i dopustim da se svi zainteresiraju.
Bio sam u Rusiji, Bugarskoj, Poljskoj, Njemačkoj, Turskoj, imam dvoje djece ovdje, pa ako vidim ovo, javit ću im se.
Znam da možda za 30-ero djece gdje su i što rade, ostalo ne znam. Skoro je zaustavila policija. Potražite mog dečka na cesti. Čekam ga i nikad me ne vraćam. Stignem do njega, pitam se u čemu je problem, gdje sam pogriješio. Kaže mi: “Ti si moj tata” i plačeš “, kaže Seferović.

On također ima djecu u Ukrajini, Hrvatskoj, Srbiji, a on više ne zna gdje je ostavio svoje potomke.

“Rođen sam 1954. \ T Volim žene. Sa ženama, morate biti kavaljer da ih osvojite, barem na prvim sastancima. Obično preferiram malo puniju ženu s iskustvom, otprilike od 70 do 90 kilograma. Plava i mršava od mene ne dolaze u obzir, a godinama igraju ulogu, ne trebam biti stara i ružna, želim pravu mačku, ”rekao je Taib na kraju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *