Jelena će poludjeti kad vidi ovo: Ceca u crnini raspalila kolo, a potom pokazala dekolte (video)

I CIJELA ESTRADA TUGUJE SA JELNENOM KARLEUŠOM ZBOG GUBITKA DIVNE, IPAK, IMA ONIH KOJI NE ŽALE ZA GUBITKOM, A RADI SE O CECI RAŽNATOVIĆ.

Godinama nisu njih dvije u dobrim odnosima, Ceca i Jelena se prepiru stalno, ganjaju se i po sudovima, tako da ovaj potez koji je uradila Ceca nije nikoga iznenadio. Ona je imala nekoliko smiješnih emotikona i slike koje je objavljivala u toku jučerašnjeg dana.

To nije sve, u međuvremenu se pojavio video iz Beča, na kojem je Ceca igrala kolo, a na drugoj strani nekoliko tisuća kilometara sahrane Divne Karleuše, koja je pokopana oko pola dana jučer na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu.

I kako biste vi ovo okarakterisali, da li ste pogledali, mi smo ostali iznenađeni zbog ovoga, nismo mogli sebi doći

Divna Karleuša – biografija

Rođena novinarka i voditeljica, rođena je u Sloveniji, na Ptuju, 25. siječnja 1958., a nakon osnovne škole preselila se prvo u Pulu i Zagreb, a zatim u Beograd, gdje je diplomirala na IX beogradskoj gimnaziji i upisala Pravni fakultet na kojem nikada nije diplomirala jer se udala i rodila kćer Jelenu, kad je bila vrlo mlada i posvetila se svojoj obitelji i zapostavila studij.

Malo je poznato da, iako je Divna imala veliki talent za slikanje, a njezina vrlo neostvarena želja bila je upisati Akademiju umjetnosti, odustala je jer nije primljena na Akademiju likovnih umjetnosti.

Otac Divne Karleuše bio je pilot Jurij, Slovenac po nacionalnosti, a majka je bila Darinka iz Doboja, a nažalost Divin otac umro je kad joj je bilo samo 10 godina.

Divna se s majkom i sestrom Danielom preselila u Srbiju, najprije u beogradsko naselje Zemun, a kasnije u Novi Beograd, gdje im je tada vojska dala stan.

Kada je imala samo 19 godina, 1977. godine, dok je još bila studentica prava, Divna je upoznala policijskog kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu i udala se za njega, a 1978. godine imala je kćer Jelenu Karleušu, koja danas jedna od najvećih glazbenih zvijezda u našoj zemlji.

Nakon razvoda od supruga, dok je njihova kći još bila mlada, Divna i Dragan živjeli su zajedno kako Jelena ne bi pretrpjela razvod i da bi oboje sudjelovali u njenom odrastanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *