Udala se za svekra za njemačku mirovinu, a onda se dogodilo nešto tako odvratno da se stidjela

Ljubav je nešto što nikad nećete moći kupiti, osoba vas voli ili vas ne voli, baš tako, pa je ljubav ključni čimbenik u opstanku svake veze.

Interesi kamata prestaju kada, jedna stranka izgubi svoju korist.

Danas vam donosimo slučaj koji nije tako čest s nama.

  • Oženio sam ovog pokojnog muža, koliko god ti to zvučalo odvratno, postojao je razlog. Prije pet godina, osta sam bez muža, ostala su samo četiri sina.

Bilo mi je jako teško, jer nisam imao nikoga, godinu dana nakon mog supruga, umrla je i moja svekrva. Prošle godine, svijećnjak je predložio nešto neobično, što mi je zvučalo stvarno odvratno.

Njegov prijedlog bio je udati se za njega, šokirao me, a onda mi je objasnio što želi, rekao je da je to za moje dobro i za dobro moje djece, jer bi mi cijela njegova mirovina ostala.

On inače ima njemačku penziju. Sve je bilo uredu i dogovorili smo se da nema fizičkog odnosa, ali prije mjesec dana smo prekršili taj dogovor i imali smo odnos. Ne ponosimo se ni on ni ja, ali su nas potrebe nadvladale.

Za cijelih tih pet godina nisam imala odnose, ovo će vam zvučati bolesno, ali jednom se dogodili i dogovorili smo se da ovo ponavljamo s vremena na vrijeme, ovisnosti od potreba. Bolje je i to nego da po selu sa muškarcima spavam. Niko za ovo ne zna osim mog svekra, odnosno sadašnjeg supruga.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *