Dalibor ima više od 1.000 ovaca i prelijepu ženu za kojom se svi okreću: Nudi dobro plaćen posao (VIDEO)

Prošle godine je imovina Nikole Bogunovića proglašena najboljom na području Beograda

Stigla je komisija iz ministarstva i gradske uprave i drago mu je što je netko prepoznao rad njegove obitelji. On sa svojim sinovima drži farmu, u ovom trenutku ima pune dvije štale, oko 960 ovaca i više od 500 janjaca, a sve nam to govori Nikola koji ima 58 godina.

Bugunić imaju slično domaćinstvo na obroncima Fruške gore, a na toj farmi žele napuniti štale kozama

U toku rata, za vrijeme akcije Oluja, došli su iz Benkovca kao izbjeglice, bilo je teško, bavili su se građevinom, a nakon toga i ugostiteljstvom.

-Ovo je konačno nešto za našu dušu, priča Nikola, dok se po bradi trlja žuljevitim rukama.

Na imanju glavni operativac je Dalibor, Nikolin sin, koji ima 36 godina, on je oca prije 4 godine motivisao da kupe imanje gazdinstvo na Fruškoj Gori, zajedno sa 50 hektara pašnjaka. Tako su se potpuno okrenuli poljoprivredi, i nisu žalili novca da imaju grla najvećeg kvaliteta.

Dodaje da posjećuje poljoprivredne sajmove u Europi, kupio 17 ovnova u Parizu i 28 ovaca Il de Fransa, također posjeduje dva šampiona ovnova u štalama, platio im pet tisuća eura, kaže Dalibor.

Za hranu za životinje potrebno je osigurati 2800 kilograma silaže i sijena.

I kako su Bogunovići rekli, godišnje se proda oko tisuću janjaca, jedan broj je namijenjen za pečenje, neki je ostavljen za uzgoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *