BILA JE NAJVEĆA ZVIJEZDA JUGOSLAVIJE : Napustila je svijet u 42. godini a svi su ostali zaprepašteni zbog onoga što su pronašli na taj kobni dan (VIDEO) !!

Za naše čitatelje koji kroz naslovnu sliku nisu mogli prepoznati, reći ćemo vam da je to pjevač poznatog benda Novi Fosili, a ona je bila i prva pjevačica ove popularne grupe čiji se hitovi i danas mogu čuti na radio stanicama.

Ta je pjevačica u to vrijeme bila megapopularna, a zvali su je Đurđica Barlović, napustila je ovaj svijet na vrhuncu svoje karijere, iako je imala još mnogo toga za pokazati.

Mnogi Đurđica je predvidjela veliku karijeru i kada je napustila Novu Fosilu i nastavila samostalno pjevati. Udala se za supruga Bucua, s kojim je dobila tri lijepe djece, ali jednog dana iznenada se razboljela i hitno je odvezla u bolnicu gdje je ubrzo umrla. Imala je samo 42 godine, osim svih napora, liječnici nisu uspjeli spasiti jednog od najvećih talenata koji su se ikada pojavili na području bivše Jugoslavije.

Njezin suprug rekao je medijima da se vratio kući nakon povratka iz bolnice i da je tog dana cijeli njegov život oboren u trenutku, ali je morao ostati jak i misliti na djecu.

Sutra, kad je ustao i okupio se, shvatio je nešto iz čega će se čovjek napiti.

Svi satovi u kući prestali su raditi u trenutku kad je umrla, ili su ruke jednostavno bile zaustavljene. To je čovjek koji je grizao.

Ali legende poput Đurđice nikada ne umiru, počivaju u miru Đurđice i zahvaljuju na svemu.

Od rane dobi pokazao je zanimanje za glazbu. Svoj prvi pjevački nastup imala je u dobi od 13 godina na Dječjem pjevačkom natjecanju. [3] Redovito je pjevala u programima Tribine mladih s VIS-om “Batali”. [4]

Sredinom 60-ih pohađala je Srednju građevinsku školu u Splitu, ali sve više vremena posvetila je glazbi. Tada su joj u Splitu pomagali mnogi skladatelji i dirigent Đeki Srbljenović koji joj je savjetovao da uči klavir i gitaru. Nakon diplome započela je profesionalnu karijeru, zatim kao solistica popularnog splitskog VIS-a „Batali“. Nakon solidne karijere u Splitu, otišla je u Zagreb gdje je jedno vrijeme nastupila kao solistica. Od tog vremena ostao je snimljen u svojoj poznatoj beogradskoj zabavnoj emisiji “Obraz uz obraz” u svibnju 1974., kada je izveo pjesmu “Kad si bio samo moj”. O svojim počecima i odlasku u Zagreb Đurđica Barlović rekla je u intervjuu: “Spakiram kofere, roditeljima kažem da me pođu u grad ispod Sljemena. Da sam znala što me čeka, nikad se ne bih preselila iz Splita.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *