OVO JE KUĆA KOJA IZNOSI 6000 EUR: Mudro i jeftino riješite stambeno pitanje! (FOTO)

Na međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu jedan od najzanimljivijih i najpristupačnijih projekata koji su predstavljeni bili su montažne kuće. Montažne kuće su 40-50% jeftinije od tradicionalnih, tako da kuća ima 31 kvadratni metar prostora košta 6.040 eura, a stan od 100 kvadrata je 16.180 eura.

Prema principu “ključ u ruke”, četveročlana obiteljska kuća može se dobiti za 25.000 eura, a 180-200 eura po kvadratu u sivoj zoni.

Montažne kuće su uobičajene u svijetu i postupno postaju svakodnevice. Oni su jeftini, ekološki prihvatljivi, topli i spremni za useljenje, a trajanje materijala koje koristimo je stara oko 100 godina – objasnila je jedna građevinska tvrtka.

Ljudi čiji su domovi bili potopljeni brzo su riješili taj problem. Tijekom poplava u Obrenovcu, voda nije oduzela nijedan skupni objekt, rekli su pred jednom tvrtkom, dok su iz druge tvrtke objasnili da koriste negorive materijale, tako da se kuća ne bi urušila u slučaju požara.

Proizvođači ističu da popularnost takvih kuća raste kako mlađe generacije sve više žele da njihovi domovi nose svoj osobni pečat, tako da uz kuće tipa imaju mogućnost “na zahtjev kupca”.

  • Naši arhitekti su tu da dizajniraju kuću u skladu s idejama koje je predložio vlasnik. Nedavno je jedan klijent želio da samo jedna strana kuće bude zidana, dok su ostale tri strane bile u staklu, kako bi odabrali pločice i raspored prostorija, a mi smo ga susreli u svemu .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *