Pratite legendu NBA kada je Tottenham postigao pogodak u 96. minuti

Veliki Tottenhamov navijač Steve Nesh nije uspio savladati velike emocije koje je doživio u 96. minuti.

Polufinale Lige prvaka su nam prije finala ponudile krajnji dokaz da je ovo zasigurno najbolja sezona u povijesti ovog natjecanja. Tko bi pomislio da će nakon tog epskog preokreta Liverpoola protiv Barcelone doći još jedan dan.

Tottenham ju je uspio vratiti nakon tri pogotka ukupno i postigao svoj pobjednički gol na kraju produžetka. Ovaj treći hit junaka junaka Lucasa Mourea jedva je preživio veliku navijačicu Spursa, legendu NBA Steve Nash.

Bivša zvijezda Phoenix Sunsa trčala je za studijem, a vođa ga je morao smiriti. Suze su prošle.

“Prestar sam da bih plakao zbog nogometa”, promrmlja Nash, inače veliki obožavatelj nogometa.

Rođeni u Kanadi od britanskih roditelja, Nash se, nakon što mu je oprostio od košarkaške karijere, okrenuo svojoj prvoj ljubavi. Radi kao nogometni analitičar za Bleacher Report i ne sumnjamo da ćemo ga vidjeti 1. lipnja na štandovima Wanda Metropolitano Stadium u Madridu.

Nash razveselio Tottenhama cijeli život, ljubav je ono što je naslijedio od svog oca. Poznato je da se pojavljuje u Londonu na treningu, te je u više navrata izrazio želju za kupovinom udjela u vlasništvu kluba.

Moj je otac odrastao protiv White Hart Lanea. Moj djed je također bio navijač Spursa i kad ste se rodili u takvom okruženju, to je jednostavno vaš život ”, rekao je Nash jednom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *